Zpráva

3.11.2015

Získali jsme cenu pro nejlepší neziskovku za rok 2015!
EDA byl ve středu 3. listopadu vyhlášen na půdě Senátu České republiky jako vítěz ocenění Neziskovka roku 2015 v kategorii středních neziskovek.
Ocenění pro nejlepší neziskové organizace pořádala Nadace rozvoje občanské společnosti letos již potřetí.
„Jsme šťastní, že se nám podařilo získat takové ocenění jako je Neziskovka roku. Je to náš největší dárek k letošnímu 25. výročí existence organizace. Cena je zároveň potvrzením, že jdeme správným směrem a jsme profesionální nezisková organizace, která má tým lidí plný skvělých odborníků,“ říká ředitelka Rané péče EDA Petra Mžourková.

Kromě ocenění Raná péče EDA obdržela unikátní trofej a finanční příspěvek 20 000 Kč. Vítěze ocenění vybírala z celkového počtu 115 přihlášených odborná komise složená z expertů v oblastech řízení, lidských zdrojů či ekonomiky. Neziskovky byly hodnoceny v několika fázích. Mezi další oceněné patří v kategorii malých neziskovek Tamtamy o.p.s., a velkých organizací Sdružení Linka bezpečí, která získala i největší počet hlasů v Ceně veřejnosti.

„Doufám, že ocenění nám pomůže najít cestu k dárcům, díky čemuž budeme moci pomáhat rodinám dětí s postižením i nadále, a službu rané péče poskytovat v plném rozsahu pro co nejvíce klientům,“ uzavírá ředitelka Rané péče EDA Mgr. Petra Mžourková.

 

Hodnotitelé semifinalistů Neziskovky roku 2015: Jan Černý (22 Hlav), Petr Hořejš (NROS), Ivana Ježková (KPMG Česká republika), Petr Konečný (Sanek Ponte), Věra Viktorínová (NROS), Petr Vrzáček (Univerzita Karlova).

Složení hodnoticí komise na finále Neziskovky roku 2015: Pavel Bachmann (Univerzita Hradec Králové), Ivana Ježková (KPMG Česká republika), Simona Kaňoková (Skupina ČEZ), Tomáš Řemínek (Nadace Karla Janečka), Hana Šilhánová (NROS), Ivo Toman (TAXUS International), Monika Tomíčková (Česká televize).

 

Více