23.8.2024

Houpee houpací prkno

Klientská rodina píše:

“Náš syn si v lázních zamiloval houpání všeho druhu. Přes léto jsme se houpali, kde se dalo, a domů jsme si pořídili závěsnou houpačku „hnízdo“.

Oblíbil si ji i jeho starší bráška, ale pořád jsem hledala variantu, aby se mladší syn mohl houpat sám. Dát mu prostor určit si, co bude dělat. Nečekat jen na zemi pod houpačkou, až ho někdo vysadí a bude ho houpat. Nakonec jsem našla úžasné houpací prkno – houpee.

Syn si ho nejprve oťukával a nového houpání se trochu bál. Jde o trochu jiné houpání, než je klasická houpačka, což mi přišlo fajn - alespoň zase pozná něco jiného. Nechala jsem mu houpee v dosahu, aby si k němu mohl najít cestu. Starší syn se prkna ujal a jeho fantazie neznala mezí. Jednou to byl kopec, podruhé tunel, most přes řeku, ohrada pro zvířata, někdy i ohrada pro bratra, který se snažil tuto překážku překonávat. Nakonec i mladší syn na houpání přišel a dnes se na něm už pohupuje sám. Ťuká si pěstičkami o prkno do rytmu a prozpěvuje.

Z nabídky houpacích prken jsme vybrali českou značku houpee, která je cenově dostupnější a nabízí i řadu doplňků - např. zavěšení na strom, na které se v létě moc těšíme.”