23.8.2024

Ortopedická podlaha pro celou rodinu

Klientská rodina píše:

Ráda bych se s vámi podělila o vlastní zkušenost s používáním ortopedické podlahy (www.muffik.cz). Jedná se o skvělou rehabilitační pomůcku, kterou snadno rozložíte po podlaze a v případě potřeby zase sklidíte. Jsou to různobarevné dlaždice z měkčeného PVC o rozměru 25 x 25 cm, které lze do sebe libovolně zapojovat, a tvořit tak senzomotorický chodník a báječnou hrací plochu nejen pro vaše nohy.

Chůze po chodníku umožňuje celkové uvolnění a zklidnění těla. Lze ji použít pro jemnou masáž plantárních svalů. Uvolňuje zátěž z bolestivých oblastí nohou a pomáhá snižovat jejich únavu. Slouží jako prevence plochých nohou. Zkrátka přináší skvělý relax i zábavu.

Podlahu jsme pořizovali jako jednu z dalších cvičebních pomůcek pro naše dvě děti, ale nyní ji využíváme i my dospělí, a poskytuje tak úlevu nohám celé rodiny i návštěvám.

Kromě skladnosti se mi líbí i snadná údržba podlahy, která je omyvatelná. I přes vyšší pořizovací cenu mohu ortopedickou podlahu jedině doporučit! Doma ji využíváme dennodenně.